Tuesday, April 20, 2010

PALVE

EELK Järva-Peetri Püha Peetruse koguduse juhatus pöördub Teie poole, armsad Peetri kihelkonna inimesed, aidata alustada auväärse Peetri kiriku siseremondi teostamisega. Vajame raha muinsuskaitse eritingimuste uuringute ja remonttööde teostamise projekti koostamiseks. Iga annetus on tähtis, olenemata suurusest, sest igaüks saab annetada vastavalt võimalustele.

Käesoleval aastal möödub Järva-Peetri kiriku arvatavast ehitusaastast 860 aastat. Eelnevad põlvkonnad on kiriku meile säilitanud, nüüd on meie aukohus seda teha tulevastele põlvkondadele, vaatamata sellele, kas ise olen kiriku liige või mitte. Kirik hoonena on märgilise tähendusega, sümboliseerides Jumala kohalolu, pakkudes hingepidet igale inimesele igal ajal.

Annetused palume teha EELK Järva- Peetri Püha Peetruse koguduse arveldusarvele:

Swedbank a/a 221020202188

SEB Ühispank a/a 10702000730008

selgitus: annetus kiriku remondiks.

Maksekorraldusele märkige annetaja nimi ja isikukood, sest vastavalt MTÜ-dele tehtavatele annetustele kehtib tulumaksusoodustus, mis kajastub Teie tuludeklaratsioonis.



"Sest ei tohi olla nii, et mis teistele on kergenduseks, ahistaks teid, vaid võrdsuse saamiseks olgu teie jõukus praegu nende puudusele toeks, et ka nende jõukus kunagi saaks toeks teie puudusele...." 2Kor. 8.13-14

"Igaüks andku nii, nagu ta süda on lubanud, mitte nördinult või sunnitult, sest Jumal armastab rõõmsat andjat" 2 Kor. 9:7

Rohket Jumala õnnistust soovides: Lea Heinaste,

Järva-Peetri kirikuõpetaja

No comments: